En föreläsning med mersmak
2019-11-11 16:05

Ett 40-tal förväntansfulla ledare och funktionärer i föreningen fick en energikick och pulshöjare i förmågan att utveckla sina möjligheter både mentalt och fysiskt. Den som levererade var Marita Skogum – orienteringsvärldsmästare och nu senast känd från TV-programmet ”Mästarnas mästare”.

Marita belyste hur viktigt det är att i alla skeden av livet anta de utmaningar som kommer i ens väg. Det vi gör skall vara roligt, ge gemenskap och utveckling.

Alla kan vi höja vår förmåga genom att finna den inre kraften som sedan kan blomma ut i det vi gör. Vem skall tro att du klarar uppsatta mål om du inte själv gör det. Det är det du vill som kommer att gå bäst och betyda mest i livet.

Föreläsningen blev mycket uppskattad genom den fakta Marita förmedlade varvad med workshops av praktisk art.

Klubbens ordförande Lars-Åke Ekberg framförde allas vårt stora tack till Marita varefter han gav en aktuell bild av vad klubben har för aktiviteter i sektionerna och vilka framtidsplaner som fanns i klubbens drömmar. I vårt fortsatta klubbarbete kommer Maritas föreläsning om hur vi bygger upp våra målbilder att bli mycket användbara.

Text o Bild   Bosse Carleljung

Tack för ert stöd2019-09-30 09:41