Vill du åka rullskridskor med ÄIF?
2019-02-18 21:40
Vid ett par tillfällen har några unga tjejer i sexan lånat hallen för att åka rullskridskor när familjegympan haft lov och cirkelgympan av olika anledningar blivit inställd. Vi undrar nu om det kanske finns fler unga (eller lite äldre) i byn som har eller vill ta upp detta intresse?

Om tillräckligt underlag och intresse finns kanske det kunde vara möjligt att i Äspereds idrottsförenings regi hyra hallen vid några separata tillfällen för att åka och lära sig mer tillsammans.

Gymnastiksektionen har som mål att aktivera många medlemmar oavsett ålder och motionsvanor. I dagsläget är vår barngymnastik för äldre barn vilande och detta är ett försök att tänka i nya banor vad det gäller att locka fler unga till rörelse.

Vid intresse kontakta
Maria Jäverfelt 0760-875757