Klubberbjudande, 30% på valla från Vauhti
2019-11-05 14:24
Vi har fått erbjudande på att köpa valla från Vauhti med 30% rabatt. Beställ genom att följa länken för beställning nedan. Nedan finns också en länk till en prislista på de vallor som går att beställa. Det är priset i den högra kolumnen som man får betala. Skriv hela det namn på vallan som används i prislistan samt antal av varje valla som ni vill beställa när ni fyller i beställningsformuläret.

Beställ senast fredag den 29 november. Beställningen är bindande!

När man fyllt i beställningsformuläret skickas uppgifterna automatiskt till Mathias Dahlander. Han sammanställer och gör sedan en gemensam klubbeställning av den.
Beställda vallor hämtas och betalas på Team Sportia i Ulricehamn. När vallorna finns att hämtas kommer det läggas ut information om det här på hemsidan samt på Facebook.

Vuxenskidskola 2018-11-16 16:58