Testa skate? Vi har skidor
2021-01-15 11:56
Barnskidskolan och skidträning på tisdagar i klassiskt stil är populär! Jättekul tycker vi såklart.

Vi har även skidträning på torsdagar. Då tränar vi oftast skate. Du som vill testa skate men inte har skidor kan ni få låna från klubben varje träningstillfälle. Vore kul och fler ville testa detta sätt att åka skidor. Det är inte svårare än att åka klassiskt, bara annorlunda, för vissa lättare då det är lite likt att åka skridskor. Många tycker dessutom skate är roligare. Vill du träna någon torsdag men inte har skidor skriv gärna i kommentar på facebook eller hör av dig till någon av oss ledare så vi kan förbereda och ta fram innan träningen!

/ Ledarna

Skidavslutning2020-03-22 19:15