SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Funktionärer Västgötaloppet MTB 19/9
2021-08-26 10:28

Hej!

 

Äspereds IF tillsammans med Tvärred och Borås GIF kommer söndagen 19 september anordna Västgötaloppet MTB. En grupp har jobbat hård för att få till det och har nu en helt ny bansträckning som går mellan Ulricehamn-Borås. Vår klubb har ansvar att bemanna en del av banan runt Äspered. Uppgifter som vätskestation coh flaggvakt etc. 

 

Vi behöver funktionärer till diverse uppgifter och önskar din hjälp. En samordnade grupp kommer sätta sig nu på måndag 30/8 för att fördela uppgifter och kolla på exakta behov så du som funktionär kommer inom kort få info på din uppgift.

Vi undrar därför om du/din familj/din vän kan tänka sig att ställa upp denna söndagen. 

Skriv en kommentar på facebook i detta inlägg om du kan ställa upp som funktionär. Berätta även om du önskar någon specifik uppgift eller vill undvika någon uppgift av någon anledning. 

eller smsa 

Viktoria Persson 0709-291690

 

Mer info om loppet finns på https://vastgotaloppet.se/mtb/

 

Lite övrig info ang. hösten träningar... vi kommer dra igång skidsässongen med barmarksträning 3 gånger i veckan. På tisdagar planerar vi för våra uppskattade familjeträningar, torsdagar bland annat i skidbacken i Ulricehamn, lördagar varierad träning bland annat rullskidor. 

 

I september kommer vi köra ett träningspass med vatteninslag som smygstartar igång säsongen, mer info kommer. 

 

 


Nyhetsarkiv
Skidavslutning2020-03-22 19:15
4 segrar för klubben 2019-12-25 13:20
Vuxenskidskola 2018-11-16 16:58
 
Våra sponsorer
Äspereds IF Facebook