Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Västgötaloppet
Äspereds IF, Tvärreds IF och Ulricehamns IF anordnar tillsammans Västgötaloppet skidor i februari, Västgötaloppet trail i maj och Västgötaloppet MTB i september.
För att kunna driva och genomföra dessa arrangemang behöver vi fler ideella krafter från våra föreningar, vill du vara med och hjälpa till? Kontakta isåfall info@asperedsif.se

Västgötaloppet Skidor, 9-10 Februari 2019
Västgötaloppet Trail, 21 September 2019
Västgötaloppet MTB, inställt 2019, kanske ett testlopp


För mer information kring arrangemanget, besök Västgötaloppets hemsidaVästgötaloppet MTB 22 september 2018

Västgötaloppet är sista kraftprovet  i årets Mitsubishi MTB Challenge. Sista ler-festen med gänget och sista möjligheten att bättra på totalställningen. Västgötaloppet har på kort tid gått från stagiarie till fullblodsproffs och bjuder på en rikt varierad bana med fina tillbehör för alla. 


Banan är i kanonskick trots att vårt lopp är förhållandevis nytt och stigarna blir ju bara bättre o bättre för varje gång vi kör. Man har även hittat nya delar som man är riktigt nöjda med. Främst inne på det stora Lassalycksområdet, vid start och mål, men även en del stumpar längre ut på banan. Sen har man även flyttat upp till takvåningen i Bergtäkten med stigkörning ända upp med en magisk utsikt!Anmälan


Mitsubishi MTB Challange


Information om racet


Västgötaloppets hemsida


Förberedelser inför Västgötaloppet MTB 2018
Tack alla ideella krafter som ställer upp för Äspereds IF och ser till att vi kan genomföra alla Västgötaloppen.

Just i detta nu är förberedelserna i full gång inför lördagen den 22 september då Västgötaloppet MTG går av stapeln i Ulricehamn, på bilden ser ni vår veteran Bengt Gustavsson i full färd med att förbereda alla vätskekontroller.

Tack!
 
Våra sponsorer