Rullskridskor

Tyvärr så har vi blivit tvungna att ställa in rullskridskoverksamheten då golvet som lades in i Äsperedshallen sommaren 2000 inte är bra för denna verksamhet.

Om någon har en bra idé kring hur denna verksamhet kan återupptas så finns det flertalet rullskridskor i blandade storlekar att tillgå.

Torsdagsaktiviteter i hallen
2020-10-05 14:57
Efter förra veckans test och diskusioner kom vi (tillsammans med våra tjejer i sexan) fram till att vi vill fortsätta försöka driva någon form av fysisk aktivitet i hallen. Det kan vara rullskridskor, lek, stafett, innebandy, dans, cirkelträning, basket, hästhoppning eller något annat. Det viktiga är att alla rör på sig ochhar roligt tillsammans. Extra kul är det om även de vuxna vill vara med.

Vi kom fram till att vi nog behöver pusha på lite som föräldrar och strukturera upp kvällarna lite för att inte bli sittande funderandes på vad vi vill göra varje gång. Inför varje vecka utses därmed en ansvarig. På torsdag blir det uppvärmning på rullskridskor och en hinderbana med bolljagare. (Med Ellen, Linn och Anette)

Det går att dela av hallen om man vill göra olika saker.

Golvet mjukhet kräver lite mer av åkaren men det är fullt möjligt att åka rullskridskor en stund för den som vill. Ju lättare man är desto bättre rullar det.

Alla förslag och initiativ till en kvälls ledarskap är välkomna.
Testning och framtidstankar
2020-09-30 21:00

Observera att det inte kommer att bli någon rullskridskoåkning enligt planerna. Det nya golvet är för mjukt för att det ska gå att rulla bra på det och jag kan därmed inte stå bakom denna verksamhet. Väger man inte så mycket går det bättre men det går inte rulla och få flyt i åkningen och då känns det i mina ögon inte som rullskridskoåkning på riktigt. Jag kan själv springa med rullskridskorna utan att de börjar rulla...

De som vill vara med och testa själva och fundera kring alternativ aktivitet (eller plats,.) är dock välkomna torsdag 1 oktober 17.30-18.30.

Inställd rullskridskoträning
2020-09-28 20:53
Måste tyvärr meddela att jag just inte ser någon annan lösning än att lägga ner rullskridskoverksamheten i Äsperedshallen redan innan vi börjat.

Det nya golvet är verkligen en total katastrof... Värre än golvet i Dalsjöfors som vi inte riktigt gillade på vår testrunda i våras.

Man får kämpa för att ta sig framåt, bakåt är mycket svårt och det är noll flyt och ingen rullskridskokänsla.

Det är ingen risk att ramla pga hög fart däremot stor risk att ramla pga tvärstopp.

Mycket besviken teståkande Maria (och Hanna)
Rullskridskor
2020-09-09 21:27

Rullskridskostart