SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Äspereds Idrottsförening
Gymnastik

Rullskridskor hösten 2023 start 11/9
2023-08-29 21:55

Nu är det snart dags för lite rullskridskoåkning. Hallen är nu bokad 17.30-18.30 från och med 11 september, så att vi kan plocka undan och få in all utrustning i skåpen utan stress innan kvällsgympan kl 19.00.

 

Jag öppnar dörrarna vid 17.20. Vid  17.45 eller något tidigare har vi upprop och samling där dagens aktivitet/aktiviteter presenteras. 

 

Tar väldigt gärna emot förslag på rullskridskoaktiviteter och lekar som ni vill testa.

 

Jag hoppas även att få någon medhjälpare som vill ta lite extra ansvar för att leda halva gruppen om det beroende på deltagarnas sammansättning visar sig lämpligt att dela in oss i "nybörjare" och "mer erfarna" för att lättare kunna anpassa aktiviteter och lekar så alla får lagom utmaning.

 

Precis som tidigare så finns det rullskridskor och knä-, armbågs- och handledsskydd att låna vilka hittills aldrig tagit slut. Den som lånar något ansvarar för att ställa tillbaka det som lånats på samma plats. Tag dock gärna med egna rullskridskor (rengjorda side by side) och skyddsutrustning om ni har.

 

Alla måste ta med egen hjälm som ska vara på huvudet vid all åkning. Det finns inga hjälmar att låna och glömmer man att ta med får man titta på.

 

Observera att det är rullskridskoåkning som gäller i första hand och att kompisar och/eller småsyskon utan rullskridskor på fötterna kommer att bli tillsagda att inte springa runt och leka i hallen hur som helst.

 

Välkomna både gamla och nya åkare och testa och se om detta är något för er.

 

Åkare som inte själva kan ta på och av rullskridskorna, plocka undan efter sig samt stå på dessa behöver ha en vuxen med sig som hjälper till.

 

Maria

 

 

Efter en första gratis provgång ska man anmäla sig som medlem och betala medlems- och aktivitetsavgift

 


Nyhetsarkiv
Rullskridskodags2022-08-29 15:31
Rullskridskor2022-02-20 12:37
Rullskridskor sommar2019-06-07 12:39
 
Våra sponsorer
Äspereds IF Facebook