Tisdag den 28/9 september drar skidträningen igång för säsongen

Tisdagar 18.15-19.30 Träning för hela familjen. Barn, ungdomar och vuxna tränar intervall, styrka och koordination tillsammans. Mot slutet av träningen delar vi upp oss i en grupp för de leksugna och en grupp för de som vill ha tuffare träning. Alla som är 6 år eller äldre kan vara med! Samling vid ÄIF:s klubbstuga. Start 29/9.

Torsdagar 18.15-20.15 Skidgång i Ulricehamns slalombacke. Högintensiv träning för dem med lite mer träningsvana. Samling på plats i Ulricehamn. Start 10/9.

Lördagar 10.00-12.00 Varierad konditionsträning så som mountainbike, hinderbana eller löpning i skog och mark. Även denna kan anpassas och är möjlig för hela familjen. Håll utkik på hemsidan eller Facebookgruppen (se nedan) där veckans aktivitet kommer publiceras. Start 3/10.

Välkomna till en ny skidsäsong med Äspereds IF