Välkommen till Äspereds IF
Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna i Äspered.

Vill du bli medlem i ÄIF? Klicka då här!
En föreläsning med mersmak
2019-11-11 16:05

Ett 40-tal förväntansfulla ledare och funktionärer i föreningen fick en energikick och pulshöjare i förmågan att utveckla sina möjligheter både mentalt och fysiskt. Den som levererade var Marita Skogum – orienteringsvärldsmästare och nu senast känd från TV-programmet ”Mästarnas mästare”.

Marita belyste hur viktigt det är att i alla skeden av livet anta de utmaningar som kommer i ens väg. Det vi gör skall vara roligt, ge gemenskap och utveckling.

Alla kan vi höja vår förmåga genom att finna den inre kraften som sedan kan blomma ut i det vi gör. Vem skall tro att du klarar uppsatta mål om du inte själv gör det. Det är det du vill som kommer att gå bäst och betyda mest i livet.

Föreläsningen blev mycket uppskattad genom den fakta Marita förmedlade varvad med workshops av praktisk art.

Klubbens ordförande Lars-Åke Ekberg framförde allas vårt stora tack till Marita varefter han gav en aktuell bild av vad klubben har för aktiviteter i sektionerna och vilka framtidsplaner som fanns i klubbens drömmar. I vårt fortsatta klubbarbete kommer Maritas föreläsning om hur vi bygger upp våra målbilder att bli mycket användbara.

Text o Bild   Bosse Carleljung

4/11 är sista dagen för NEW BODY
2019-10-26 10:31
4 november är sista dagen att lägga in sin beställning av NEWBODY för denna gång.

Har du inte beställt ännu kan du enkelt beställa via vår egen web shop. Klicka nedan för att komma direkt till hemsidan.

Klicka HÄR

Vi hoppas att du vill vara med och stötta Äspereds IF så att vi kan fortsätta att ge alla barn, ungdomar och vuxna en meningsfull och aktiv fritid i Äspered.

Vid frågor, kontakta ansvarig för försäljningen, Nina Björk-Jakobsson tel 0707-340800

Tack för ert stöd
2019-09-30 09:41

Vi vill skicka ett stooort tack till alla som tog sig till Lundavallen och hejade på vårat herrlag när de mötte Dalsjöfors i årets femkronasmatch.

Tack till alla våra fantastiska sponsorer som stod för inträdet och sponsrade med fem kronor per åskådare.

7-härads Elteknik
Conseo Media

Ny web shop för ÄIF Klubbkläder
2019-09-30 08:00
Äntligen finns möjligheten att handla klubbkläder från Äspereds IF via CZSPORT.
Vi kommer även att köra en klubbkväll inom kort där man kan få prova och känna på plaggen. Vi återkommer med tid och dag för detta.

Välkomna att besöka shopen: CZSPORT

Badminton i Äsperedshallen
2019-09-09 07:17
Kom och spela badminton med Äspereds IF i Äsperedshallen.

Familjebadminton
Söndagar 18:00 - 19:30
Torsdagar 18:30-19:30
Höst och vår (1 september till sista april)

Vuxen badminton
Söndagar 19:30 - 20:30
Höst och vår (1 september till sista april)

Vi är en blandad grupp. Åldersmässigt från äldre tonåringar till pensionärer. Tjejer och killar välkomna! Vi spelar på fem banor och prioriterar dubbel så alla får spela samt att det inte är så jobbigt.

För att vara med och spela behöver man vara medlem i Äspereds IF och betala aktivitetsavgift, vill man komma och prova på är första gången avgiftsfri.

OBS: Medtag eget racket

Vi frågor kontakta Peter Blohm  peter@fiskelyckan.nu