Välkommen till Äspereds IF
Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna i Äspered.

Vill du bli medlem i ÄIF? Klicka då här!
ÄIF erbjuder förbättringsjord för din gräsmatta
2017-06-11 14:50

Äntligen kan vi erbjuda mer matjord, tillgängligt vid midsommar.

Skänk pengar till vår förening och du erhåller ett kärrlass jord.

Ja, du bestämmer själv hur många lass du vill ha.

Vi levererar ett släpkärrlass om 0,5 m3 – du skänker 300 kr

Vill du ha lasset levererat hem till dig skänker du ytterligare 100 kr.

Utkörning av jorden sker under tisdag förmiddagar med början 25 april.

Markera platsen väl där vi skall lasta av.

Hämta själv enligt överenskommelse med Bo Carleljung vid grusplanen, Lundavallen - Äspered

Beställning senast måndag kl. 20.00 samma vecka du önskar jord.

Swisha pengar senast ett dygn före leverans till

Bo Carleljung  0727–144 119

Kontakta Bo Carleljung  033-27 62 11 eller e-post: carleljung@telia.com

Hjärtstartare i klubbstugan
2017-04-20 16:38
Äspereds IF har mottagit en mycket fin donation till ett värde av 14 000 kronor från Gärdhem Secondhand i Dalsjöfors i form av en hjärtstartare som kommer att finnas i klubbstugan. Överlämningen skedde genom ordförande Bror Morin och kassören Lennart Fridén

Tack så hjärtligt
Nytt telefonnummer till kansliet
2017-04-02 17:42
Vi har nytt telefonnummer om ni skulle vilja nå oss via telefon.

tel:0761-415139

Eller skicka ett mail.

Info@asperedsif.se
Äspereds IF behöver ditt stöd
2017-03-24 07:21

2016 hade Äspereds IF 483 st medlemmar och 78 st stödmedlemmar. Av föreningens medlemmar är det 83 st som genererar statligt stöd och 69 st som genererar kommunalt aktivitetsstöd för varje tillfälle man är med i en aktivitet.

Föreningen får alltså mer intäkter per varje deltagare i en aktivitet. Därför hoppas vi på ännu fler aktiva barn, ungdomar och vuxna i Äspered under 2017.

Det är dock till största delen tack vare ideella insatser kan Äspereds IF erbjuda Barn, ungdomar och vuxna i Äspered en meningsfull och aktiv fritid.  Att hjälpa till ideellt och engagera sig i föreningslivet skapar nya kontakter och är ett trevligt sätt att lära känna nya människor samtidigt som du engagerar dig i barnens och föreningens aktiviteter.

Du kanske är mamma, pappa, släkting eller bekant till någon som utövar aktiviteter i Äspereds IF, eller så vill du helt enkelt bara stötta vår idrottsförening och det är vi mycket tacksamma för.

Vill du blir stödmedlem i Äspered IF kostar det 100 kr per år. Pengarna går bl.a. till våra spår och leder, föreningsaktiviteter och träningsgrupper.

Klicka på länken, eller gå in under fliken Medlemskap och fyll i dina uppgifter för att bli stödmedlem.

Västgötaloppet Skicross+Sprint, sön 19 mars på Borås Skidstadion
2017-03-18 19:18
Äspereds IF tillsammans med Tvärreds IF arrangerar på söndag 19 mars säsongens sista skidtävling i Västergötland på Borås Skidstadion, där det fortfarande är alldeles utmärkta snö- och skidförhållanden. Inte mindre än 180, främst ungdomar, är anmälda vilket är fantastiskt så sent på säsongen och Äspereds IF representeras av 13 ungdomar. Den något ovanliga tävlingsformen med en inledande teknisk Skicross följt av en Sprinttävling borgar för att det blir åka av med mycket fart och fläkt. Banglängderna varierar mellan 400 och  800 m. I pausen mellan Skicrossen och Sprinten så arrangeras en Skidskyttetävling på Borås Skidstadion, vilket även skidåkarna för möjlighet att prova-på när man åkt klart skidtävlingen. Så det blir både fart och fläkt och pang-pang på söndag.
Nyheter från vår verksamhet
Cykel, 09/05 06:21