Välkommen till Äspereds IF
Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna i Äspered.

Vill du bli medlem i ÄIF? Klicka då här!
Toppa formen till jul
2016-11-29 18:12
Passa på att toppa formen till jul.
Medelpass med styrka och puls i Äsperedshallen.
Vi kör tom måndagen 12 december innan jul och nyårs uppehåll.
Nominera årets ÄIF:are
2016-11-28 09:28

Välkommen skicka in din nominering till årets ÄIF:are

senast 31 december, vinnaren kommer att tillkännages på årsmötet.

Skicka en kort motivering till varför just din kandidat skall bli årets ÄIF:are till info@asperedsif.se eller lämna motivering via Äspereds IF:s sida på Facebook

Efter sammanställning av de nominerade utses 3 st kandidater och därefter sker röstning på någon av dessa.

Med vänlig hälsning ÄIF

Restaurangchansen Borås
2016-09-13 13:05
Restaurangchansen är ett häfte bestående av unika erbjudanden i form av köp 2 betala för 1 på olika restauranger och butiker i Borås, tex Mc Donalds, Olearys, Burger King, Café Bakgården, Espresso House  mm. samt flertalet butiker med erbjudanden upp till 50% rabatt.

Nu finns äntligen Restaurangchansen som app så att du slipper tänka på att ha med dig häftet. RC-appen. Appen innehåller samma intressanta erbjudanden som häftet.
Priset på en aktiveringskod till appen är detsamma som för häftet; 240kr, där hela 120kr går tillbaka till Äspereds IF. Varje köpt kod går att använda på två telefoner samtidigt.

Börja med att ladda hem appen från det ställe du vanligtvis hämtar appar. Appen är givetvis gratis att ladda ner. För att aktivera erbjudandena i appen krävs en aktiveringskod som du köper från någon i Äspereds IF som säljer häften och koder.

Kontakta Petra Sabo om du vill köpa ett häfte och gynna vår förening eller om du kan tänka dig att hjälpa till att sälja häften.

Priset per häfte är 240:- varav 120:- går direkt till vår egen förening.

Kostnaden för häftet är intjänad redan efter 2-3 använda kuponger.

Försäljningen drar igång 27 september

Petra Sabo, 0730-300739

info@asperedsif.se

Äspereds IF:s Jubileumsfirande
2016-09-10 19:17

Tack alla som kom och bidrog till en helt underbar dag med sensommarvärme på Lundavallen då vi firade att Äspereds IF fyllt 80 år.
Ett extra och speciellt tack till alla som hjälpte till vid 10-kamps-stationer, i serveringarna, med lotterier, med tipspromenad och chokladhjul, utan er hade inte denna dagen varit möjlig.

Väl Mött

Äspereds IF
Äspereds IF söker fler sponsorer 2016
2016-03-10 09:47

Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn och ungdomar i Äspered. För att kunna utveckla verksamheten ytterligare söker vi efter fler sponsorer som vill vara med och stötta föreningen under 2016.

Marknadsför ert företag genom att sponsra Äspereds IF.  Ert bidrag stöttar föreningen samtidigt som ert varumärke stärks genom att associeras med Äspereds IF, som står för både god lagkänsla och samhörighet i Äspered.

Det finns flera olika nivåer och alternativ för att sponsra Äspereds IF

* Skyltar vid fotbollsplanen

* Företagets logotype på hemsidan med direktlänk till er egen hemsida. Äspereds IF:s hemsida har ca 2500  besökare per månad och fler än 5000 sidvisningar.

* Annons i matchblad, hel eller halvsida

* Matchboll

* Logotype på matchkläder

Med fler sponsorer vill ÄIF utveckla den befintliga verksamheten, men även kunna rusta upp och förlänga elljusspåret. Det finns även en vision om att kunna anlägga ett konstsnöspår så att skidverksamheten kan fortgå även under snöfattiga vintrar.

Vill ni skapa nya relationer i en positiv miljö? Kontakta då vår sponsorgrupp.

Tor-Björn Danielsson

torbjorn@familjendanielsson.com