Välkommen till Äspereds IF
Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna i Äspered.

Vill du bli medlem i ÄIF? Klicka då här!
Stort grattis till våra seriesegrare!
2017-09-23 09:55
Stort grattis till våra fotbollsherrar som tog hem seriesegern i division 6 Ulricehamn, 7 poäng före tabell tvåan. Vi ser redan fram emot nästa säsong i division 5
VÄSTGÖTALOPPET MTB, ÄR DU ANMÄLD?
2017-09-20 14:33

Nu på lördag 23/9 körs långloppet på MTB som varje år lockar tusentals cyklister till Ulricehamn. Arrangören meddelar att de tar bort extra efteranmälningsavgift så det är bara att dyka upp på lördag morgon och betala ordinarie anmälningsavgift, montera nummerlappen, pumpa däcken och köra!

Aktivitus är STOLT sponsor av spurtpris nr. 1 på loppet som kommer efter 10 km. Loppet mäter förövrigt 80 km för tävlingsåkare och 40 eller 80 km för motionsklass.

Västgötaloppet är ett av Sveriges äldsta och mest klassiska långlopp på skidor, ett mycket populärt seedningslopp till Vasaloppet och Tjejvasan. 2014 utökades Västgötaloppet med ett långlopp på mountainbike som ingår i den svenska långloppscupen Mitsubishi MTB Challenge och är seedningsgrundande till Cykelvasan. Loppen arrangeras i Ulricehamn av Tvärreds IFUlricehamns IF skidor och Äspereds IF .

X-Country Center på Lassalyckan, Ulricehamn  Sweden Mountainbike

Är du anmäld? Vill du köra? Tagga polarna och åk till Ulricehamn på lördag. SMHI säger uppehåll från nu och fram till lördag i Ulricehamn!

Bemanningslista VGL 23 september
2017-09-19 15:31

I den bifogade filen nedan finner ni bemanningslista för Västgötaloppet 23 september,
tack alla frivilliga som ställer upp!

ÄIF Säljer NEW BODY
2017-09-17 07:25

Stötta ÄIF genom att sälja NEW BODY. Välkommen att komma och hämta ut din NEW BODY katalog i klubbstugan på måndag 18 september från 17:30

Kan du inte hämta din katalog denna dag, kontakta Nina Björk Jacobsson,

nina.bjork-jakobsson@telia.com eller ring 0707-340800

Äspereds IF tackar för ditt stöd

Funktionärsinfo Västgötaloppet MTB 23 september
2017-09-15 16:09
Följ nedan genvägar för information till alla funktionärer för årets Västgötalopp MTB den 23 september.

Tack alla volontärer som ställer upp för föreningen, ni betyder oerhört mycket.

PM VGL Cykel 2017.pdf »

Vätskestationer