Välkommen till Äspereds IF
Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna i Äspered.

Vill du bli medlem i ÄIF? Klicka då här!
Årsmöte 22 februari i klubbstugan
2017-01-16 07:33
Välkomna på Årsmöte i klubbstugan 18:30 onsdagen 22 februari.

Vi kommer bland annat kora årets Äspereds if:are och vi bjuder på fika

Väl mött,
Äspereds IF
Längdskidspår i Äspered
2017-01-14 14:33
Just nu tillåter väderleken att man kan åka längdskidor i Äspered, ca 2 km spår runt kullen och ca 2.5 km spår om man åker hela slingan. Vi gör vårt bästa för att hålla så bra kvalitet som möjligt under rådande väderlek.

Att åka längdskidor i Äspered är kostnadsfritt om man är medlem i föreningen. Är man inte medlem kan man lämna en slant i boxen med hänglås som sitter på väggen till kiosken, eller via SWISH 1235884374, skriv spåravgift.

Det är enkelt om man vill bli medlem, gå in under fliken medlemskap och registrera dig, det kostar endast 150:- för ett år.

Väl mött, Äspereds IF
Är det dig vi söker?
2017-01-11 09:43

Vill du vara med och skapa en sund och aktiv livsstil för våra  barn, ungdomar och vuxna i Äspered, eller känner du någon som vill?

Äspereds IF är en ideell förening som helt drivs utav ideella krafter.

Utan ideella ledare, sektion och styrelsemedlemmar kan vi inte behålla vårt breda utbud av aktiviteter.

För att vi skall kunna fortsätta att bedriva och utveckla idrottsverksamhet i Äspered behöver vi därför hitta just dig som vill vara med och engagera dig ideellt i vår förening.

En ideell förening måste ha en styrelse. Styrelsens uppdrag är att bereda olika frågor som gäller föreningen och dess verksamhet.

Vi söker därför  dig som är en "lagspelare" och vill utvecklas både personligt men även yrkesmässigt.

Att vara ledamot i en föreningsstyrelse är givande och väldigt lärorikt. Det man tar med sig från ett styrelseuppdrag är erfarenhet av att samarbeta, kunskaper om ledning och styrning samt många nya vänner och kontakter. Möjligheten att addera styrelseledamot till sitt CV är t.ex. något som kan öppna många dörrar inom näringslivet i framtiden.

Vi söker just nu både en sekreterare och en suppleant för 2017 som tillträder officiellt under årsmötet 22 februari.

Styrelsen består av 7 st medlemmar och två suppleanter. Vi träffas 1 gång i månaden och går igenom verksamheten i föreningen. Du behöver inte ha tidigare erfarenheter av styrelsearbete eller ideellt arbete, vi söker helt enkelt dig som vill vara med att utveckla och utvecklas och skapa nya relationer i Äspered med omnejd.

Om du vill ha mer information kan du kontakta ordf. Lars-Åke Ekberg eller någon annan i styrelsen.

Bernt Asp, Anna-Lena Klasen, Malin Sätterskog, Magnus Öhlander, Conny Karlsson, Peder Kallin, Petra Sabo, Magnus Arvidsson

info@asperedsif.se

Äspereds IF:s Jubileumsfirande
2016-09-10 19:17

Tack alla som kom och bidrog till en helt underbar dag med sensommarvärme på Lundavallen då vi firade att Äspereds IF fyllt 80 år.
Ett extra och speciellt tack till alla som hjälpte till vid 10-kamps-stationer, i serveringarna, med lotterier, med tipspromenad och chokladhjul, utan er hade inte denna dagen varit möjlig.

Väl Mött

Äspereds IF
Äspereds IF söker fler sponsorer 2016
2016-03-10 09:47

Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn och ungdomar i Äspered. För att kunna utveckla verksamheten ytterligare söker vi efter fler sponsorer som vill vara med och stötta föreningen under 2016.

Marknadsför ert företag genom att sponsra Äspereds IF.  Ert bidrag stöttar föreningen samtidigt som ert varumärke stärks genom att associeras med Äspereds IF, som står för både god lagkänsla och samhörighet i Äspered.

Det finns flera olika nivåer och alternativ för att sponsra Äspereds IF

* Skyltar vid fotbollsplanen

* Företagets logotype på hemsidan med direktlänk till er egen hemsida. Äspereds IF:s hemsida har ca 2500  besökare per månad och fler än 5000 sidvisningar.

* Annons i matchblad, hel eller halvsida

* Matchboll

* Logotype på matchkläder

Med fler sponsorer vill ÄIF utveckla den befintliga verksamheten, men även kunna rusta upp och förlänga elljusspåret. Det finns även en vision om att kunna anlägga ett konstsnöspår så att skidverksamheten kan fortgå även under snöfattiga vintrar.

Vill ni skapa nya relationer i en positiv miljö? Kontakta då vår sponsorgrupp.

Tor-Björn Danielsson

torbjorn@familjendanielsson.com