Välkommen till Äspereds IF
Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna i Äspered.

Vill du bli medlem i ÄIF? Klicka då här!
Årets ÄIF:are 2016
2017-02-23
Mira Göransson tillsammans med ordförande Lars-Åke Ekberg
Ett stort grattis till parstafett-laget i skidor, Ida Abrahamson och Mira Göransson som tog hem segern i röstningen om att bli årets ÄIF:are.
Ida och Mira  har visat fina framgångar på sitt speciella underlag. De visar ett stort intresse för sin sport och har på ett förtjänstfullt sätt gjort PR för Äspereds IF inte bara lokalt utan också regionalt och nationellt.

Parstafett-laget D11-12 Skidor, Ida Abrahamson och Mira Göransson

Ida och Mira: Guld på GM i parstafett, Guld på DM i parstafett. Dessutom:

Mira Göransson 1:a Götalandsmästerskapen individuellt, 1:a Distriktsmästerskap individuellt, 1:a Västgötacupen,
2:a Lilla Svenska Skidspelen i Falun
Ida Abrahamson 3:a Götalandsmästerskapen individuellt

Hedersutmärkelse till Bo Carleljung
2017-02-22 10:12
Bo Carleljung tillsammans med ordförande Lars-Åke Ekberg
Under årsmötet den 22 februari fick Bo Carleljung en hedersutmärkelse för sina ideella insatser i Äspereds IF.

Ett stort tack Bosse för ditt engagemang i stort och smått i Äspereds IF och inte minst vid höstens 5-kronasmatch.
Också för sitt engagemang i jakten på sponsorer under 2016 samtidigt som han i alla lägen är ambassadör för klubben.

Längdskidspår i Äspered
2017-01-14 14:33
När väderleken tillåter att man kan åka längdskidor i Äspered spåras det ca 2 km spår runt kullen och ca 2.5 km spår om man åker hela slingan. Spårningen för föreningen sker helt ideellt och vi gör vårt bästa för att hålla så bra kvalitet som möjligt under rådande väderlek.

Att åka längdskidor i Äspered är kostnadsfritt om man är medlem i föreningen. Är man inte medlem kan man lämna en slant i boxen med hänglås som sitter på väggen till kiosken, eller via SWISH 1235884374, skriv spåravgift.

Det är enkelt om man vill bli medlem, gå in under fliken medlemskap och registrera dig, det kostar endast 150:- för ett år.

Väl mött, Äspereds IF
Är det dig vi söker?
2017-01-11 09:43

Vill du vara med och skapa en sund och aktiv livsstil för våra  barn, ungdomar och vuxna i Äspered, eller känner du någon som vill?

Äspereds IF är en ideell förening som helt drivs utav ideella krafter.

Utan ideella ledare, sektion och styrelsemedlemmar kan vi inte behålla vårt breda utbud av aktiviteter.

För att vi skall kunna fortsätta att bedriva och utveckla idrottsverksamhet i Äspered behöver vi därför hitta just dig som vill vara med och engagera dig ideellt i vår förening.

En ideell förening måste ha en styrelse. Styrelsens uppdrag är att bereda olika frågor som gäller föreningen och dess verksamhet.

Vi söker därför  dig som är en "lagspelare" och vill utvecklas både personligt men även yrkesmässigt.

Att vara ledamot i en föreningsstyrelse är givande och väldigt lärorikt. Det man tar med sig från ett styrelseuppdrag är erfarenhet av att samarbeta, kunskaper om ledning och styrning samt många nya vänner och kontakter. Möjligheten att addera styrelseledamot till sitt CV är t.ex. något som kan öppna många dörrar inom näringslivet i framtiden.

Vi söker just nu både en sekreterare och en suppleant för 2017 som tillträder officiellt under årsmötet 22 februari.

Styrelsen består av 7 st medlemmar och två suppleanter. Vi träffas 1 gång i månaden och går igenom verksamheten i föreningen. Du behöver inte ha tidigare erfarenheter av styrelsearbete eller ideellt arbete, vi söker helt enkelt dig som vill vara med att utveckla och utvecklas och skapa nya relationer i Äspered med omnejd.

Om du vill ha mer information kan du kontakta ordf. Lars-Åke Ekberg eller någon annan i styrelsen.

Bernt Asp, Anna-Lena Klasen, Malin Sätterskog, Magnus Öhlander, Conny Karlsson, Peder Kallin, Petra Sabo, Magnus Arvidsson

info@asperedsif.se

Äspereds IF:s Jubileumsfirande
2016-09-10 19:17

Tack alla som kom och bidrog till en helt underbar dag med sensommarvärme på Lundavallen då vi firade att Äspereds IF fyllt 80 år.
Ett extra och speciellt tack till alla som hjälpte till vid 10-kamps-stationer, i serveringarna, med lotterier, med tipspromenad och chokladhjul, utan er hade inte denna dagen varit möjlig.

Väl Mött

Äspereds IF