Välkommen till Äspereds IF
Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna i Äspered.

Vill du bli medlem i ÄIF? Klicka då här!
Årsmöte onsdag 26 februari 19:00 i klubbstugan
2020-02-23 19:38
Välkomna på Årsmöte i klubbstugan 19:00 onsdagen 26 februari.

Eventuella motioner skall vara styrelsen tillhanda före 31/1.

Vi bjuder på fika

Väl mött,
Äspereds IF
2020-02-23 17:39
Årsmöte
Årsmöte tid: 2020-02-26 kl 19,00
Plats: Klubbstugan
Skidsektionen
SM-medalj till Mira!
2020-02-07 14:39, Skidsektionen
Mira Perlerot Göransson vid blomstercermonin i Matfors
Äspereds IF:s Mira Perlerot Göransson svarade för ett fantastiskt lopp på dagens Ungdoms-SM på skidor i Matfors. Mira kom på tredje plats i distansloppet i D15-klassen, endast 15 sekunder efter segrarinnan.
Med tanke på att Mira låg nerbäddad i influensa förra helgen så är prestationen än mer imponerande.

Grattis Mira till SM-bronset!

ÄIF var även representerat i D16-klassen i Matfors. Ida Abrahamson körde här in på en fin 26:e plats. Även Ida "laddade upp" förra helgen med att vara sjuk, vilket också gör hennes prestationen än bättre.

Hög tid att nominera kandidater till årets ÄIF:are
2020-02-03 20:57

Välkommen skicka in din nominering till årets ÄIF:are

senast 9 februari  vinnaren kommer att tillkännages på årsmötet.

Kriterier för nominering:
Den eller de nominerade skall vara över 18 år och under 2019 ha gjort en prestation eller insats, idrottsmässigt eller som ledare, som varit enastående i sitt slag.

Skicka en kort motivering till varför just din kandidat skall bli årets ÄIF:are till info@asperedsif.se

Efter sammanställning av de nominerade utses 3 st kandidater och därefter sker röstning på någon av dessa.

Med vänlig hälsning ÄIF

Sponsormöte med Länsförsäkringar
2020-02-03 12:38
Bris-representant, Shanga Aziz, Fredrik Löfgren och Claes Berglund

Häromkvällen hade vi två företrädare för föreningen på föreläsning och mingel med en av våra sponsorer. De som representerade var Conny Karlsson, styrelsen och Bo Carleljung från vår marknadskommitté. Vår storsponsor för ungdomsverksamheten var Länsförsäkringar i Älvsborg.

Vi fick ett bra samtal med vår kontaktperson, Joel Engblom, vilket var viktigt.

Informationen från scenen var i form av föreläsningar.

Först ut var självklart LFs egen handläggare i hållbarhetsfrågor Fredrik Löfgren som också berättade om deras nya ”tänk” med samarbetet mellan försäkringsbolaget och de sponsrade föreningarna. I den nystartade föreningsakademin kommer de framtida förväntningarna mellan parterna att föras fram. En av punkterna i avtalet är naturligtvis att klubbarna deltar i föreläsningar som denna.

Härefter följde Claes Berglund från Projectcompaniet AB upp med att dela med sig av hur föreningar kan närma sig nya sponsorer och att få behålla dem. Denna information var ju väldigt viktigt för vårt fortsatta arbete med sponsorer.

Till sist informerade ordföranden Shanga Aziz från det nystartade projektet Locker  room talk om deras framgångsrika arbete för en bättre ”manlighet ”Sluta med skitsnacket i omklädningsrummen”. Viktiga argument i frågor om kvinnoförnedrande attityder och för en bättre jämställdhet. Detta senare har ju ingått i vårt värderingsarbete som pågått inom klubben de senaste åren. Men självklart måste vi alltid vilja jobba mot kränkande attityder hur de än visar sig.

Bosse Carleljung

Nyheter från vår verksamhet