Välkommen till Äspereds IF
Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna i Äspered.

Vill du bli medlem i ÄIF? Klicka då här!
Jubileumsfriande 10 september, Äspereds IF 80 År
2016-07-18 07:30

För att uppmärksamma att det är 80 år sedan Äspereds IF grundades bjuder vi in till jubileumsfestligheter för alla medlemmar lördagen 10 september.

Äspereds IF är en förening med starka värderingar som knyter samman invånarna i Äspered med omnejd, ser till allas lika värde och skapar en unik sammanhållning för både stora som små.

10:00-14:00 träffas vi på Lundavallen för flertalet roliga, kluriga, utmanande och kostnadsfria aktiviteter som är anpassade för att alla i hela familjen skall kunna vara med.

Det blir bland annat

* 10-kamp, lekfulla barn och vuxna utmanar varandra i lag

* Tipspromenad runt elljusspåret

* Lotterier med fina priser

* Servering av kaffe, fika, korv och hamburgare

* Barnens jubileumslopp runt kullen, alla deltagare får diplom, åldersgrupper, 3-6år, 7-12år

På kvällen fortsätter festligheterna för de lite äldre med mat, dryck och underhållning.

För kvällens aktivitet finns endast ett begränsat antal platser och ett förköp av biljett kommer att krävas, det kommer ytterligare information om hur ni kan gå till väga för att köpa er biljett lite längre fram.

Väl mött,

Äspereds IF

5-kronors sponsormatch ÄIF-Rångedala, fredag 9 september
2016-07-13

2015 års sponsormatch var en succé för Äspereds IF samtidigt som damlaget fick ett fantastiskt publikstöd med över 300 åskådare.

Målet är att Herrlagets hemmamatch på Lundavallen mot Rångedala fredagen 9 september 17:45 kommer att bli en minst lika trevlig tillställning, många sponsorer, ännu fler åskådare och naturligtvis vinst för Äspereds IF.

Sponsorerna för denna match kommer att sponsra Äspereds IF med 5 kronor per åskådare upp till 300 personer,

så vi hoppas att publikstödet denna fredagskväll kommer att bli större än någonsin!

Vill du vara med som sponsor för denna match? Eller jobbar du på ett företag som kan tänka sig att sponsra?

Som sponsor skänker man 5 kronor per åskådare upp till 300 personer, alltså max 1500 kronor.

Kontakta isåfall Bo Carleljung som är sponsorkontakt för 5-kronasmatchen för mer information carleljung@telia.com

Kan du inte vara med som sponsor är det minst lika viktigt  att du kommer till Lundavallen och visar ditt stöd, vilket kommer att generera ännu större sponsorintäkter till vår förening.

Väl mött Äspereds IF

Sommargympa på Sundholmen 13/6 - 15/8
2016-07-10 23:08

Missa inte årets sommargympa på gräsmattan utanför Sundholmens kursgård 13/6 - 15/8.

Gympan är kostnadsfri och alla är välkomna att deltaga.

Välkomna på måndagar mellan klockan 19.00 och 20.00. Marita Floberg Persoon och Hanna Floberg kommer att leda ett medryckande medelpass.

Tag gärna med badkläder så ni kan avsluta med ett svalkande dopp i Tolken.

Mvh gymnastiksektionen
Fullsatt på årets Valborgsfirande
2016-04-30 22:45
Vädret var traditionsenligt, det vill säga regnigt och kallt. Ändå var det många som kom till årets Valborgsfirande. I klubbstugan serverades goda mackor och hembakade kakor och alla såg ut att trivas. Vid eldens lågor sjöng ungdomskören Soul Children några vackra vårvisor och Magnus Abrahamsson vårtalade. Tack alla ni som bidrog till en lyckad kväll!
Äspereds IF söker fler sponsorer 2016
2016-03-10 09:47

Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn och ungdomar i Äspered. För att kunna utveckla verksamheten ytterligare söker vi efter fler sponsorer som vill vara med och stötta föreningen under 2016.

Marknadsför ert företag genom att sponsra Äspereds IF.  Ert bidrag stöttar föreningen samtidigt som ert varumärke stärks genom att associeras med Äspereds IF, som står för både god lagkänsla och samhörighet i Äspered.

Det finns flera olika nivåer och alternativ för att sponsra Äspereds IF

* Skyltar vid fotbollsplanen

* Företagets logotype på hemsidan med direktlänk till er egen hemsida. Äspereds IF:s hemsida har ca 2500  besökare per månad och fler än 5000 sidvisningar.

* Annons i matchblad, hel eller halvsida

* Matchboll

* Logotype på matchkläder

Med fler sponsorer vill ÄIF utveckla den befintliga verksamheten, men även kunna rusta upp och förlänga elljusspåret. Det finns även en vision om att kunna anlägga ett konstsnöspår så att skidverksamheten kan fortgå även under snöfattiga vintrar.

Vill ni skapa nya relationer i en positiv miljö? Kontakta då vår sponsorgrupp.

Tor-Björn Danielsson

torbjorn@familjendanielsson.com