Välkommen till Äspereds IF
Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna i Äspered.

Vill du bli medlem i ÄIF? Klicka då här!
MTB-tisdagar slut för säsongen
2016-09-27 20:33
Hej alla cyklister!

Idag körde vi den sista tisdagsträningen för säsongen då mörkret är här och skidsäsongen tar över.

Det har varit en rolig resa tillsammans med er alla!

Vi kommer att köra familjecykling under hösten och det kan även bli någon spontancykling om det är fint väder någon helg framöver.

Förhoppningsvis ses vi igen när snötäcket försvinner!

//Cykelsektionen

Restaurangchansen Borås
2016-09-13 13:05
Restaurangchansen är ett häfte bestående av unika erbjudanden i form av köp 2 betala för 1 på olika restauranger och butiker i Borås, tex Mc Donalds, Olearys, Burger King, Café Bakgården, Espresso House  mm. samt flertalet butiker med erbjudanden upp till 50% rabatt.

Nu finns äntligen Restaurangchansen som app så att du slipper tänka på att ha med dig häftet. RC-appen. Appen innehåller samma intressanta erbjudanden som häftet.
Priset på en aktiveringskod till appen är detsamma som för häftet; 240kr, där hela 120kr går tillbaka till Äspereds IF. Varje köpt kod går att använda på två telefoner samtidigt.

Börja med att ladda hem appen från det ställe du vanligtvis hämtar appar. Appen är givetvis gratis att ladda ner. För att aktivera erbjudandena i appen krävs en aktiveringskod som du köper från någon i Äspereds IF som säljer häften och koder.

Kontakta Petra Sabo om du vill köpa ett häfte och gynna vår förening eller om du kan tänka dig att hjälpa till att sälja häften.

Priset per häfte är 240:- varav 120:- går direkt till vår egen förening.

Kostnaden för häftet är intjänad redan efter 2-3 använda kuponger.

Försäljningen drar igång 27 september

Petra Sabo, 0730-300739

info@asperedsif.se

NEW BODY
2016-09-13 07:26

Newbody-försäljningen startar v 38 (19/9) och pågår 4 veckor framåt.

Vi är tacksamma om så många som möjligt kan hjälpa till att både sälja och köpa produkter då det ger en välbehövlig förtjänst till föreningen!

Varje grupp kommer att få sina kataloger i början av v 38 av någon i Newbodygruppen.

Vill du köpa produkter eller hjälpa till att sälja? Skicka ett mail till Annalena Klasén, annalena.klasen@outlook.com eller ring 070-2139615

Tack för ditt stöd
Familjecykling Raskamina 9/10
2016-09-12 20:58
Alla barn och vuxna är välkomna att cykla tillsammans!

Vi träffas vid Raskamina Stuga söndagen den 9 oktober kl 14.00

Det kommer att finnas flera olika markerade rundor med olika svårighetsgrad som passar allt från nybörjare på springcykel till den lite mer erfarne mtb åkaren.

Vi kommer vid detta tillfälle kolla av intresse och önskemål inför fortsatt barncykling. Preliminärt kommer det att anordnas tre träffar på torsdagskvällar.

Vid frågor kontakta Anette Nilsson 0705-695804

/Cykelsektionen

Äspereds IF:s Jubileumsfirande
2016-09-10 19:17

Tack alla som kom och bidrog till en helt underbar dag med sensommarvärme på Lundavallen då vi firade att Äspereds IF fyllt 80 år.
Ett extra och speciellt tack till alla som hjälpte till vid 10-kamps-stationer, i serveringarna, med lotterier, med tipspromenad och chokladhjul, utan er hade inte denna dagen varit möjlig.

Väl Mött

Äspereds IF