SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Rullskridskor torsdag 18.30-19.30
2019-03-12 20:19
Vi vill nu testa att bjuda in till rullskridskor på badmintontiden på torsdagar 18.30-19.30. Eventuellt så kan det komma någon badminspelare men då hallen är stor så räknar vi med att kunna samsas.

Det kommer inte finnas någon ledare som ger instruktioner utan det är fri åkning som gäller. De som kommer bestämmer tillsammans vad man vill göra och har möjlighet att inspirera och lära av varandra. Förhoppningsvis så kan alla även enas kring val av bakgrundsmusik 😀

Det finns tillgång till gympans materialskåp med bland annat koner.

För att deltaga krävs det att man har egna rullskridskor med inomhushjul (som inte färgar av sig) och skyddsutrustning (hjälm, knäskydd, handledsskydd och armbågsskydd) Hjälm är obligatoriskt!

Inlines är inte tillåtet i idrottshallen.

Förhoppningsvis så kommer vi att beviljas bidrag för att köpa in låneutrustning men det tar ett ovisst antal veckor innan vi får besked och det finns de som inte vill vänta.

Välkomna!


Nyhetsarkiv
Motionsgympastart2019-08-31 22:55
Ledare sökes2017-03-19 16:41
 
Våra sponsorer
Äspereds IF Facebook