Äspereds Idrottsförening

Bli medlem i Äspereds Idrottsförening
Nytt samarbete med Bambusa
2024-02-27 22:53

Äspereds IF har inlett ett samarbete med Bambusa om att sälja miljövänliga

strumpor av högsta kvalitet och komfort.

Detta klubbavtal är en viktigt intäktsmöjlighet för Äspereds IF.

Bambusa kampanjer

Samarbetet innebär att vi kommer genomföra försäljning av Bambusas produkter under vecka 10-11.

Utförande

Varje medlem blir tilldelad 1 st familjepåse som innehåller 5 paket strumpor per tillfälle,

det är upp till varje medlem om man önskar köpa för eget bruk eller om man vill sälja

vidare till nära och kära. Varje paket säljs för 200 kr.

I detta klubbavtal tjänar föreningen 100 kr per sålt paket.

Har du frågor kring försäljningen?

Vänligen kontakta Nina Björk-Jakobsson, nina.bjork-jakobsson@telia.com

För mer information om Bambusa och produkterna

www.bambusa.se.

Information till säljare:

Pris : 200 kr/paket

Storlek One size fr stl 36

Sista försäljningsdatum 19/3

Sista betaldatum till försäljningsansvarige 20/3

Eventuella returer till försäljningsansvarige senast 20/3

Önskas tilläggspaket meddela ansvarige snarast möjligt

Tack för ditt stöd och engagemang till att nå föreningens gemensamma mål och drömmar

DIN INSATS GÖR SKILLNAD

Barngympa
2024-02-26 07:52, Barngympa

Torsdagsgympa

Torsdagar kl 18-19
Äsperedshallen 18/1-25/4
För dem i mellanstadiet

På torsdagar klockan 18-19 är alla i klass 4-6 välkomna till Äsperedshallen för gemensamma rörelseaktiviterer. Det kan bli bollsporter, lekar, hinderbanor och annat kul.

Fry finns inget färdigt program utan deltagarna bestämmer tillsammans vad som ska göras och hjälps åt att planera, plocka fram och plocka undan.

Har ni frågor så kontakta Andreas Jäverfelt 0703-937155

VÄLKOMNA!

Prova på gratis en gång eller två, därefter krävs
medlemskap och aktivitetsavgift i Äspereds IF

Äspereds IF Årsmöte
2024-02-06 22:16
ÄIF bjuder in till årsmöte, 6:e mars 2024 kl 18.30.
Från kl 18:00 bjuds det på fika i klubbstugan.

Motioner till årsmötet ska skickas in till info@asperedsif.se senast den 14 Februari.

I samband med Årsmötet så utses även årets ÄIF:are för 2023.
Skicka in din nominering med motivation för årets ÄIF:are till info@asperedsif.se senast den 21 februari.

Väl mött,
Äspereds IF
Västgötaloppet på söndag är fullt!
2024-01-30 18:37

Västgötaloppet går emot strömmen och när ordinarie anmälan till Västgötaloppet gick ut var loppet fulltecknat, vilket innebär 700 anmälda. Det är möjligt att ta emot så många deltagare tack vare att Västgötaloppsbanan på Lassalyckan i Ulricehamn i vinter förlängts till 8,2 km, som deltagarna åker 5 varv.

Det anrika loppet som körts sedan 1929 får i år en internationell prägel då Danska Mästerskapens långdistanslopp ingår i Västgötaloppets 42 km. Det innebär att 130 danskar och även grönländare kommer att sätta extra färg och dansk gemyt på arrangemanget, säger Lennart Cedervärn, tävlingsledare.

Starkt elitfält
Förutom många motionärer och tävlingsåkare kan Västgötaloppet även presentera ett starkt elitfält.
Bygdens son Marcus Johansson, Lager 157 Skiteam är den mest meriterade åkaren, men han får starkt motstånd från Ski Team Gölins med segraren från 2022 Elias Andersson och Filip Rosjö som starkaste utmanare. Fjolårssegraren Hugo Hilmersson, Göteborgs Skidklubb vill säkert försvara fjolårssegern. Den sexfaldige vinnaren av Västgötaloppet Marcus Jönsson Tranemo IF är en outsider och skulle säker inte ha något emot en 7:e seger i Västgötaloppet, avslutar Cedervärn.

Skidläger Billingen Skövde
2024-01-21 20:53

Fler bilder (+5) >>

Denna helgen har vi haft ett skidläger. På Billingen Skövde med ett härligt gäng barn/ ungdomar, ledare och föräldrar.  Vårt mål med lägerdagarna var att ge ett avtryck som barn/ungdomarna förhoppningsvis minns och tänker tillbaka på med glädje. Förhoppningen är även att genom att prova på läger närmare hemmaplan kan vi åka längre upp i Sverige tidigare på säsongen när barnen blir äldre och då har de redan provat på lägergrejen och vet lite vad det innebär.

Det blev ett mycket lyckat läger med 4 skidpass, god mat, sällskapsspel och fint umgänge. Till och med vädret var med oss denna helg.  Vilka snälla och goa barn/ ungdomar vi har i klubben.

Här kommer lite bilder från lägret i Skövde. Vi bodde på vandrarhemmet, 50 meter från spåren och lagade all mat själva.
Tack föräldrarna som var med och hjälpte till med matlagning och övrig logistik.

Även stort tack till Attraktiva Toarp för bidraget till vårt skidläger.

Det var som en av tjejerna sade efter ett skidpass :  Det här är livet 😍.

// Ledarna (Claes, Helena och Viktoria)

Stöd Äspereds IF
2024-01-15 08:12

Till dig som inte har Kvartalslott eller vill utöka ditt innehav
och vill stötta ÄIF genom att köpa Kvartalslott (Pris 100kr.)

Köp en/fler Kvartalslotter för 2024 via Swish

Vinster utgörs av kontanter

Dragning: Mars, Juni, September o December

Betala in pengar senast 15 Feb. Du meddelas

senast 1 mars vilket lottnummer du har 2024

OBS! Du som redan har lott får naturligtvis behålla ditt lottnummer.

Swisha 100 kr till ÄIF nr 123 588 43 74

Vinnare presenteras på Hemsidan o i BT

Tillsammans gör vi ÄIF lite bättre!

Nyheter från vår verksamhet
Barngympa, 26/02 07:52